top of page

Maandag 8 september 2014 20:00

 

SSBA Salon – Stadsschouwburg Amsterdam

 

Speciaal voor het Theater Festival organiseren theatercollectief HartenJagers en ITsINSTED een nieuwe editie van De Grote Theater Quiz. Een pubquiz voor theaterliefhebbers, voor en achter de schermen. Met beeld, geluid, rekwisieten, kostuums en live theater toveren wij de Rotondebar om tot een feestelijke spelshow. Wij duiken kostuumzolders en theaterkrochten in en graven dieper dan Wikipedia. Bij hoeveel vrouwen verwekte de echte Louis D’Or zijn acht kinderen? En wie won vorig seizoen de Arlecchino door met “minimale gezichtsexpressie in stembuiging en lichaamstaal een reeks van emoties te verbeelden”? Vragen over mime, opera, kleinkunst en geschiedenis zullen op ludieke wijze de revue passeren. De bar is uiteraard de hele avond open.

 

Deelname niet meer mogelijk daar de quiz al heeft plaatsgevonden. Volgend jaar weer een quiz. Bekijk hieronder de foto's.

 

Presentatie: Daniel Cornelissen

Scene's en quote's: Lykele Muus en Wouter Zweers

Deskundige: Boris van der Ham

Jury en samenstelling: Susanne Visser, Daniëlle Ludwig

Idee en organisatie: Ben Visser

 


 

De grote theaterquiz 

Theater Festival editie

Maandag 20 januari 2014 20:00

 

Het leven is een toneelstuk en wij zijn de acteurs.

W. Shakespeare

 

Verzamel al je vrienden en speel samen de Grote Theaterquiz!

 

ITsINSTED en HartenJagers organiseren op maandag 20 januari 2014 om 20:00 uur de Grote Theaterquiz in het Compagnietheater.

De Grote Theaterquiz test je kennis over het leven op de bühne, tussen de coulissen en backstage, aan de hand van soundbites, trivia, decor, rekwisieten en beroemde theaterscènes en quotes. Begin het nieuwe jaar goed en wordt de theaterkenner van 2014! Er is een mystery eenmansjury aanwezig die al zijn theaterkennis zal inzetten om iedereen bij te spijkeren en te souffleren waar nodig. Je kunt meedoen met de quiz in een team van maximaal 5 leden. Deelname aan de quiz in 3 euro per deelnemer.

 

Deelname niet meer mogelijk daar de quiz al heeft plaatsgevonden. Volgend jaar weer een quiz. Bekijk hieronder de foto's.

 

Presentatie: Simon Heijmans en Daniel Cornelissen

Scene's en quote's: Lykele Muus en Wouter Zweers

Deskundige: Jan Zoet

Jury: Susanne Visser, Daniëlle Ludwig, Lilliane Brakema en Janneke de Haan

Idee en organisatie: Ben Visser

 

De grote theaterquiz 1

bottom of page